Hero billede

Historie

VVS-Smeden i Riis består i dag af i alt 11 medarbejdere som næsten udelukkende beskæftiger sig med vvs opgaver. Firmaet drives af Niels Andersen, øvrige medarbejdere er 1 kontorassistent, og 8 vvs-montører.

Firmaets historie går langt tilbage hvor Alfred Andersen drev decideret smedeværksted, hvor arbejdet med skoning af heste og reparation af landbrugsmaskiner for områdets bønder var hovedbeskæftigelsen.

 

I 1959 kom Henning Andersen til og som udlært i vvs branchen var det naturligt at skifte spor og arbejdet med hesteskoning blev hurtigt afløst af decideret vvs arbejde. Da de generelle krav til boligens vvs installationer hurtigt blev større, udviklede firmaet sig hurtigt med ansættelse af flere medarbejdere.

Den 1. januar 1988 overtog den nuværende ejer Niels Andersen firmaet og blev derved anden generation i vvs branchen på stedet.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at VVS-Smeden i Riis må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter